Mijn Plan 18

Maak een duidelijk en strak plan.

Misschien heb jij hulp en gebruik je al een plan. Dan hoef je natuurlijk niet nog een nieuw lijstje toe te voegen. Misschien heb je dat niet en vind je het handig om MIJN Plan 18 te gebruiken. Je werkt dan met een eenvoudig formulier dat helemaal is afgestemd op Plan 18. Dat is dan wel weer makkelijk.

MIJN Plan 18 is een duidelijk en strak plan. Het is een formulier zonder toeters en bellen dat je elk gesprek invult. Je kunt het plan gebruiken om alle afspraken te noteren en wijzigingen bij te houden. Zo hou je bij welke dingen je hebt geregeld en waar je hulp bij krijgt.

ONDERDELEN MIJN PLAN 18

  • Wie aanwezig zijn bij het gesprek
  • Overige betrokken personen/ organisaties/ instanties die ondersteunen of helpen bij (onderdelen) van Plan 18:
  • Een overzicht van Zelfredzaamheid
  • Plan van aanpak/ afspraken

Tip: Ook onderdeel van MIJN Plan 18 is jouw overzicht van jouw netwerk. Voeg dit er apart bij.