Checklist 18+

Controle met je eigen Checklist 18+

Je hebt op de pagina REGELDINGEN & VERPLICHTINGEN kunnen zien wat je staat te wachten en wat er geregeld moet zijn, of geregeld moet worden. Dat is een flinke lijst en om je te helpen kun je de CHECKLIST 18 + invullen. Je kunt bij elk van de 35 onderwerpen aangeven hoe het in jouw situatie zit. Als je dit een paar keer doet terwijl je met PLAN 18 bezig bent kun je goed in de gaten houden hoeveel van de onderwerpen nog afgehandeld of geregeld moeten worden. Zo hou je overzicht over de actuele stand van zaken.

Checklist 18+ online

Als je de uitgebreide checklist 18+ online invult, ontvang je direct na afloop jouw antwoorden in een mail. Dat is handig voor jouw eigen overzicht. Vul je deze lijst vaker in, dan kun je zelf vergelijken en zien wat je in de vorige periode allemaal geregeld hebt en in de volgende periode nog moet regelen. Eenvoudig en handig!

Checklist 18+ WORD versie

Wil je checklist 18+ niet online invullen en niet meewerken aan een onderzoek of Plan 18 jongeren helpt, download dan de word-versie. Deze is beperkt in antwoordmogelijkheden, maar je kunt nog steeds zien wat je in de vorige periode allemaal geregeld hebt en in de volgende periode nog moet regelen.

Succes!